marijke Stevens staand

Sinds 2000 werkt Marijke als advocaat. Zij heeft een brede werkervaring, maar zij werd het meest gegrepen door het arbeidsrecht. Het is een concreet werkgebied, waar iedereen weleens mee te maken heeft. Marijke richt zich volledig op het arbeidsrecht. Zij is lid van diverse specialisatieverenigingen en zij heeft de specialisatieopleiding Grotius cum laude voltooid.

Rust, analyse, handvatten

Marijke vindt het fijn dat zij een wezenlijke steun kan zijn in zaken waarin de emoties vaak hoog kunnen oplopen. Haar streven is altijd om de rust te bewaren, zo snel mogelijk een analyse van de situatie te maken en praktische handvatten te bieden. Marijke schakelt snel en zij vindt het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Zo blijf jij niet langer dan nodig met vragen of onzekerheden lopen.

Opschalen

Afgelopen jaren heeft Marijke een goed netwerk van advocaten/juristen om zich heen verzameld. Specialisten ondernemingsrecht en vastgoed bijvoorbeeld. Personen die Marijke kan inzetten bij grotere zaken zodat je waar nodig een groter team hebt. Bijvoorbeeld bij reorganisaties.

Rechtsgebiedenregister

Marijke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. Marijke vindt de eigen ontwikkeling belangrijk, Het is voor haar geen enkel punt hieraan te voldoen.

Anderen over Marijke

Rob Sipkes
voormalig Auction Leader bij Cars on the Web NL

“Marijke heeft mij bijgestaan nadat ik in een reorganisatie boventallig werd verklaard. Een moeilijke periode voor mij. Marijke heeft me letterlijk ontzorgd door de onderhandelingen met mijn bedrijf te voeren. Ze voelde heel goed aan welke onderdelen voor mij belangrijk waren.”

Theo van de Poll
voormalig Director Foods Discover bij Unilever

“Bij een arbeidsconflict kom je als werknemer plotseling in een zeer onzekere situatie terecht. Geen kennis van zaken, waar heb je recht op, hoe pak je dat aan? Ik vond het heel fijn om van Marijke te horen wat mijn rechten, maar ook plichten, zijn. Ze is concreet en slagvaardig en heeft oog voor detail. Maar ze is bovenal zeer resultaatgericht en persoonlijk.”

Work Legal

Work Legal is gespecialiseerd in collectief en individueel arbeidsrecht. 

Work Legal brengt zaken tot een goed einde, met of zonder procedure voor de rechtbank.

Adres en contact

Huis ter Heideweg 24A, 3705 LZ Zeist
+ 31(0)6 40 96 33 41

KVK-nummer:  56480628
Bank: ABN AMRO NL 85 ABNA 0405 8760 33