dame drinkt kopje thee

Voor werknemer of particulier

Als je als werknemer juridisch advies nodig hebt, zit je vaak in een onzekere of soms zelfs bedreigde situatie. Je wilt weten wat je rechten en plichten zijn. Maar ook wat het slimste is om te doen. Juridische taal is niet altijd gemakkelijk te lezen. Marijke helpt je graag.

Zij kan je helpen het probleem te doorgronden en samen toe te werken naar een oplossing. Een oplossing die voor jou werkt. Na een gesprek weet je waar je aan toe bent. Dat geeft meestal al een hoop rust. En waar nodig kan Marijke onderhandelingen voor je voeren en in het uiterste geval procederen.

schrijvende hand op tafelblad

Voor werkgever of ondernemer

Als werkgever kun je tegen tal van arbeidsrechtelijke vragen aanlopen. Marijke helpt graag met advies of een uitvoerende rol.

  • Uitleg van een ogenschijnlijk duidelijke bepaling uit een overeenkomst.
  • Omgaan met zieke werknemer.
  • Inzicht in wetgeving bij reorganisatie.
  • Concurrentiebeding op maat.

In alle gevallen is het advies van Marijke: neem op tijd contact op. Daarmee bespaar je geld, maar vooral ook vaak een hoop tijd en ergernis. Vaak kan Marijke je snel een beeld geven van wat je te doen staat.

handen op een toetsenbord

Interim

Voor organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan extra juridische ondersteuning. Bijvoorbeeld bij piekbelasting na een reorganisatie. Of ter vervanging van een zwangerschapsverlof of zieke collega. Vaak is de inzet van een aantal dagdelen per week al genoeg om overzicht te krijgen en de juridische of HRM-afdeling verder te helpen. Marijke helpt je graag uit de brand.

gekleurde memopapiertjes

Complexe processen managen

Waar mensen werken, is beweging. Complex en dynamisch. Marijke helpt ondernemingen, bestuurders, HR-afdelingen, ondernemingsraden en werknemers bij ingewikkelde processen. Van het begeleiden van reorganisaties tot functioneringstrajecten en het insourcen of outsourcen van afdelingen.

Work Legal

Work Legal is gespecialiseerd in collectief en individueel arbeidsrecht. 

Work Legal brengt zaken tot een goed einde, met of zonder procedure voor de rechtbank.

Adres en contact

Huis ter Heideweg 24A, 3705 LZ Zeist
+ 31(0)6 40 96 33 41

KVK-nummer:  56480628
Bank: ABN AMRO NL 85 ABNA 0405 8760 33